.post-title { text-align:center; }

štvrtok 6. decembra 2012

Moje beauty zlozvyky

Každá z nás ich má, každá z nás si ich uvedomuje a veľa z nás sa ich veľmi ťažko zbavuje. Koniec koncov zlozvyky patria k nám. Naozaj sa však nedá bez nich žiť? Nedá, nejaký zlozvyk sa vždy nájde, no prečo ich neobmedziť?! V prvom rade treba začať tými beauty zlozvykmi! 

Ja mám beauty zlozvykov viac než dosť, takže sa s Vami sebakriticky podelím.

Neustále chytanie si tváre
Neznášam sa za to, ale robím to neustále. Keď čítam, keď som na nete, keď sa učím, keď sa s niekým rozprávam, stále, stále, stále. Viem, že si nanášam baktérie na tvár, ale robím to aj tak. Niekedy sa plesknem po ruke ako správny schizofrenik, ale za chvíľku sa zbadám, že to robím zas.

Hrabanie sa vo vlasoch a škrabanie pokožky hlavy
Vlasy sa mi z toho rýchlejšie mastia, škrabaním pokožky hlavy si spôsobujem vypadávanie nových slabých vláskov a  aj si ich lámem. Viem...

Vytláčanie vyrážok
Mohol by ma prosím niekto kopnúť do riti za túto mega hlúposť čo robím? Ale ja jednoducho neznesiem, keď mám novú vyrážku a neodolám, aby som sa jej nesnažila zbaviť. Pritom viem, že si tým podkožný bordel ešte viac rozšírim po tvári, ale aj tak. Mal by ma niekto permanentne fackať za to. Len tak pre istotu.

Nemám nervy na telové krémy
Mám ich doma kvantá. Neskutočné počty. S každým sa vydržím natierať cca mesiac a potom príde večer keď nemám čas alebo čo a už ďalší večer po sprche sa toho ani nechytím. Pritom moja suchá pokožka piští po nejakej hydratácii. Najbližšie sa prinútim už keď je to krízové.

Neodličujem sa poctivo
Niekdy sa stane, že keď prídem neskoro domov už sa mi nechce odličovať si tvár. Alebo aj keď áno, nie som najväčší pedant, ktorý tomu obetuje veľa času. Píše sa, že by sme mali tvár čistiť až kým posledný kozmetický tampónik nebude úplne čistý. Uff.



Aké sú vaše najväčšie beauty kixy???








4 komentáre :

  1. Monik požičiam si nápad na článok:)dúfam že nevadí :) a inak zlozvyky mám tuším skoro všetky čo ty :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale kde by to vadilo :). Som rada, že som inšpirovala :).

      Odstrániť
  2. Mnoo ja ich mám ďaleko viac :o) Akurát ten posledný ja nemám, bo ja by som ani nezaspala, alebo sa na to v noci budila a kým sa poriadne neodlíčila, tak by som sa asi ani nevyspala :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vytláčanie vyrážok ... U mňa je to niečo neuveritelne ... Pupačik mi ruky podáva všade .. V škole, u priatela, proste všade ... Vôbec neviem čo mám robiť

    OdpovedaťOdstrániť