.post-title { text-align:center; }

piatok 15. novembra 2013

Prichádzaš o vlasy? Naprav to!

Ahojte,
dnes som Vám na mojej facebook funpage (TU) sľúbila recenziu. Materiálu mám pripraveného viac, ale rozhodla som sa pridať príspevok o produkte, ktorý mi zachraňuje vlasy. Možno to oceníte aj Vy, keďže ide zima v ktorej sa vlasy oslabujú.

Pred rokom, po rozchode som skoro dva týždne poriadne nejedla, takže mimo stresu som stratila aj živiny a to malo za následok vypadávanie vlasov. V mojom prípade to bol až extrémny úbytok. Vlasy mi padali v neskutočnom množstve, ktoré už evidentne nebolo normálne. Na čele mi vyrástol Tefal (nazvala to tak moja spolubývajúca :), rozumej plešina) a ja som bola naozaj veľmi zúfalá. Ku kožnej lekárke som však nemala čas zájsť, takže som pátrala po dobrých vitamínoch. Natrafila som na vitamíny Das gesunde plus s prídavkom zinku, ktoré som kúpila v DM a začala ich brať. Asi po mesiaci užívania mi v okolí ofiny (teda tam, kde pôvodne bola) začali rásť jemnučké vlásky, ktoré po čase silneli a rástli. Človek so zdravými a hustými vlasmi by neveril, akú veľkú radosť môžete mať z nových vláskov, aj keď Vám tvoria na hlave malé anténky, keď si vlasy dáte do gumičky. Kašlem na anténky, hlavne, že nebude Tefal :D. Tieto vitamíny môžem len vrelo odporúčať. Ich cena sa pohybuje okolo 3 - 4€ pokiaľ sa dobre pamätám! Balenie obsahuje 60tabliet a dávkuje sa po jednej tablete denne. Pokiaľ si chcete vlasy posilniť na zimu určite si ich zadovážte!



Promo text z obalu produktu:
Výživový doplnok vitavínový pre pekné a silné vlasy. Kapsuly s vital komplexom zásobudú telo živinami ako je zinok, biotín, kyselina listová a pantoténová a inými dôležitými vitamínmy B-komplex. Stopový prvok zinok je zložkou a aktivátorom mnohých telu vlastných enzýmov, ktoré sú dôležité pre zdravý rast vlasov. Biotín je obzvlášť dôležitý pre tvorbu keratínu, ktorý je kľúčovou látkou pre štruktúru  a pevnosť vlasov. Kyselina patoténová a listová a iné vitamínu B-komplexu sú dôležíté pre obnovu pokožky hlavy ako aj pre rast vlasov. 


Skúšali ste už tieto vitamíny?
Momo

3 komentáre :

  1. takýto typ článku je vždy prínosný :) nemám skúsenosť konkrétne s týmito doplnkami, ale pravidelne už asi rok užívam trio vápnik, horčík, zinok od walmarku a som spokojná.. prednedávnom som si kúpila aj pantenol s biotínom tabletky, s ktorým mám tiež len dobrú skúsenosť, takže v podstate podobná zmes vitamínov a minerálov ako tie tvoje.
    eR.Ka.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok, aj keď ja osobne moc neverím zázrakom v podobe tabletiek, ale možno preto, že som to nikdy neskúsila. Asi je načase ;)
    TatiLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som nikdy takým zázrakom neverila ale láka ma to vyskúšať. Veď 3-4€ nieje až tak veľa a možno sa pošťastí ;) :)

      Odstrániť