.post-title { text-align:center; }

utorok 5. marca 2013

Shining like a star

Dnes ráno som videla v autobuse dievča, nebola to žiadna miss world, obyčajné dievča bez príčeskov a umelých mihalníc. Na chvíľku som sa na ňu zadívala, mala strapaté vlasy, dokrčenú tvár. Ako to už ráno býva. Zrazu vytiahla telefón, prišla jej správa. Tak krásne a úprimne sa usmiala. V tej chvíli bola najkrajšia žena na svete. Bola šťastná...
Práve som počula pesničku Aicha od Outlandish. Zaznela tam fráza: Shinig like a star, by my side. Zvlášte koľko spomienok dokáže vyvolať takáto veta. Niekedy som tak žiarila aj ja, predtým som sa aj ja usmievala v autobuse, na ceste do školy, či do obchodu. Aj keď  sme boli spolu už 4,5roka. To viete len, keď niekoho milujete z celého srdca. Tak  naozaj. Dúfam, že ešte budem tak usmievať, raz...

Momo

5 komentárov :

  1. Monika,toto bolo aké krásne a úprimné...určite sa budeš aj ty tak krásne usmievať,neboj:)) ten pravý ešte len príde...a zatial sa nájde veľa dôvodov na krásny úsmev:) hlavu hore :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. cas je najlepsi liecitel - ak si smutna, poplac si, ak si nahneva, kludne sa vykric. skus si smutok a bolest predstavit ako gulu, ktora sa kazdym dnom zmensuje, az jedneho dna zmizne a ty sa budes krasne usmievat a ziarit :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jooj nepiš také smutné veci :( ... som na tom momentálne podobne, aj keď 4,5 roka je oproti mne nič ... neznášam momenty, keď mi hudba, miesto alebo hocičo pipomenie to ako niekedy bolo ale už nie je, ale musím ísť ďalej ... už sa to snažím neriešiť ... bude dobre - musí byť dobre ... drž sa :)
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
  4. budeš sa usmievať ešte raz, tomu ver..a už to bude ten pravý, pán božský / mr. big :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasne, my sme spolu 5,5 a usmievam sa. Snad budem aj v lete po svadbe :) Tebe drzim palce, aby si sa zas tak usmievala :)

    OdpovedaťOdstrániť