.post-title { text-align:center; }

nedeľa 17. februára 2013

Permanent make-up Bell lip tint

Už dávnejšie som Vám sľúbila, že Vám pridám recenziu na permanentnú farbu na pery od značky Bell - Lip tint. Veľmi sa Vám ospravedlňujem, že mi to tak trvalo. Slovíčko "skúškové" bude hovoriť asi za všetko.
Bell produkty môžete zakúpiť v Teta drogérii, zatiaľ som ich inde nezahliadla. Je to poľská značka a kvalita ich produktov je niečo ako kvalita produktov značky Essence, možno Bell je o niečo kvalitnejšia.
 Vlastním od nich už kontúrku na pery, ceruzku na oči, tento lip tint a make-up.

Oficiálna promotion fotka

Bell produkty môžete zakúpiť v Teta drogérii, zatiaľ som ich inde nezahliadla. Je to poľská značka a kvalita ich produktov je niečo ako kvalita produktov značky Essence, možno o niečo kvalitnejšie. Vlastním od nich už kontúrku na pery, ceruzku na oči, tento lip tint a make-up.
Poďme teda k Lip tint - permanentnej farbe na pery.


Mám odtieň ružovo-fialovej. Je to veľmi výrazná farba. Musím povedať, že aplikovať sa musí veľmi opatrne, keďže nie je možné ju zotrieť, ak by ste prekročili kontúry pier. Farba je po nanesení ako vytetovaná. Vpije sa Vám do pier a nie a nie ju dať dole. Pijete, pápáte, utriete si servítkou ústa, prežúrujete celú noc, prespíte pol dňa, zas papáte, pijete a zvyšky farby máte ešte stále na perách. Treba povedať, že ani nevysušuje pery. Ja však na ne stále nanášam ešte priehľadný lesk, nech sa pekne lesknú. Fakt si tento lip tint neviem vynachváliť, aj keď ho používam málo. Nie je to zrovna farba na bežné nosenie. Skôr na večerné hírenie :). Už sa nepamätám čo stála, ale niečo okolo 3€. Prvé dojmy neboli najružovejšie, keďže bola manipulácia s farbou trošku náročnejšia, no aj tak odporúčam vyskúšať!



Ďakujem za prečítanie recenzie. 
Ospravedlňujem sa za moju zníženú aktivitu na blogu, no teraz som sa presťahovala do BA a keďže ešte nemám vlastný notebook nemám moc prístup na net. Spulubývajúce mi síce navrhli, že ich notebooky môžem používať, no nechcem byť otrava.

Momo

13 komentárov :

  1. tak o tejto značke som ešte nepočula, ale z tvojej recenzie ma zaujala :)
    bleulavander.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám podobný rúž od značky IsaDora ale keďže u nás túto značku bežne nie je dostať, som rada, že viem, že aj Bell má permanentný rúž/lesk :) a tá farba sa mi páči, pre mňa kľudne aj na bežné nosenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to by sa vyplatilo pri výrazných farbách. žeby som si kúpila červený na ples? aspoň nebudem musieť každú chvíľu kontrolovať rúž

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super to vyzerá :-) ja používam bázu pod rúž a tiež vydrží veľmi dlho :-) s tým rozdielom, že sa dá odlíčiť kompletne :D... inak čím si odličovala? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odličovala som s odličovačom z avonu. nič na vodeodolný make up, taká klasika.

      Odstrániť
  5. S čím sa dá teda nadobro odlíčiť? Lebo zase netúžim ju mať na perách celý týždeň :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super :) a zíde to tím odličovačom úplne dole?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dakujem za recenziu..ja som si teraz kuila nieco podobne od Essence, ale tam maju na vyber len 2 farby.. tato cyklamenova a oranzova sa mi pacia velmi :)

    Ak by si si chcela pozriet moj blog TU
    je link.. dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To je nádherná barva♥ Já tuhle značku teda nikdy v drogerii neviděla, to budu muset omrknout:o)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lip tint som vyskúšala prvý od essence a zamilovala som sa...asi skúsim aj nejaký tento :P

    Nius07

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám len jeden lip tint od Essence ako ostatné kočky, ale veru takáto dlhotrvajúca farba vo viacerých odtieňoch by nebola na zahodenie. ďakujem za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vyzerajú skvelo! Značku poznám už dlhšie no tento Lip tint sa mi zatiaľ nepodarilo v žiadnej TETE zohnať :( Páči sa mi myšlienka, že ak si niečo na tie pery dám aj mi to na nich nejakú tú dobu vydrží :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. V akej teta drogerii si to kupovala myslím mesto lebo neviem to nikde zohnať :-) v tej kde tonmaju nemajú odtieň ktorý by som chcela 😊

    OdpovedaťOdstrániť