.post-title { text-align:center; }

piatok 10. augusta 2012

Porovnanie krémov na ruky


Dnes som sa rozhodla, že Vám sem prihodím porovnanie troch krémov na ruky, ktoré mám doma.


Tak sa do toho pustím pekne postupne (z ľava) .

1. krém
- je od značky Oriflame a to konkrétne Krém na ruky a nechty s výťažkami z marhule a bieleho čaju.

Definícia z katalógu:
Hydratačný krém na ruky a nechty s revitalizačnými výťažkami z marhule a bieleho čaju. Obsahuje tiež ochranný vitamín E a nechty posilňujúcu myrhu. 

Môj názor:
Krém má peknú vôňu, ktorá naozaj pripomína marhule a biely čaj. Vôňu určite ocenia fajčiarky, ktorým ostáva pach z cigariet na rukách a chcú ho prekryť. Krém je redšej konzistencie, takže sa lepšie vsakuje. Na rukách neostáva mastný film, no ostáva dosť nepríjemný, neprirodzený pocit po parfumácii, čo mne osobne na rukách veľmi prekáža. 

2. krém
Kamill krém na ruky Classic

Definícia:
Krém na ruky s kamilkovým extraktom a bisabololom. Má ochranné účinky a podporuje prirodzenú regeneráciu pokožky rúk. Bez farbív, bez minerálnych olejov/parafínu, bez emulgátorov PEG, dermatologicky testovaný. V klasickom balení ho nájdete v 30ml verzii a v 100ml verzii. 30ml verzia má odporúčanú cenu cca 1,20€, 100ml verzia stojí okolo 3€.

Môj názor:
Prvý krát som si krém nekupovala, bol priložený ako darček do časopisu. Hneď po vyskúšaní som sa do neho zamilovala. Krásne sa vsiakne do pokožky, má jemnú vôňu, ruky sú po ňom vláčne. Na rukách nezostáva ani mastný film, ani nepríjemný pocit po parfumácii. Kupujem si ho pravidelne, a aj keď ma z času na čas zláka iná značka svojím pekným obalom, vraciam sa k môjmu Kamill krémiku. Kupujem si stále dve tuby, jednu 100ml a jednu 30ml do kabelky. Keďže je to len 30ml balenie v kabelke veľa miesta nezaberie a teda ostane miesto na ostatné haraburdy :).


3.krém
Krém na ruky Garnier repairing care

Definícia:
Krém je určený na popraskané ruky. Sľubuje regeneračný účinok.
Obsahuje: alantoín, glycerín a ochrannú filtračnú zložku, ktorá zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky na rukách.
Pravidelným používaním sa popraskaná pokožka uzdraví a upokojí, opäť bude jemná a pružná.

Môj názor:
Krém som si kúpila v zúfalej situácii, moje ruky boli úplne vysušené a s Garnier telovými mliekami som mala dobré skúsenosti. Bohužiaľ nasledovalo sklamanie. Krém má síce peknú vôňu, no na jeho konzistencii až príliš cítiť obsah glycerínu. Do pokožky sa ťažko vstrebáva a vyslovene sa Vám po jeho použití ruky lepia. Či po čase ruky uzdraví a pokožku na nich spružní naozaj netuším, lebo ho používam len v krajných prípadoch, keď žiadny iný krém nemám.


3 komentáre :

  1. ten kamilkový je super ale vona mi velmi nesedí, no na pokozku posobi dobre a to je u mna urcite dolezitejsie ako vona :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prvé dva mám aj ja, viac sa mi páči oriflamovský, aj tá vôňa aj hydratácia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Monika teraz mi prišiel ďalší z Oriflame, z novej rady Coctails. Tak určite pridám recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť