.post-title { text-align:center; }

piatok 14. septembra 2012

Got2be powder´ful instant volume

Už dlho som mala vlasy dlhé, až po prdel. Boli síce pekné, no nedalo sa s nimi nič robiť. Buď boli rozpustené a nemali žiadny tvar, alebo som ich musela nosiť v cope. Čo tiež nebolo bohvie čo, keďže mi vyrastajú nové vlásky a nonstop mám anténky. Aby som skončila pri podstate celej úvodnej myšlienky, moje vlasy mi len tak "vyseli" na hlave, bez tvaru. Preto som sa rozhodla, že sa dám ostrihať:) (prikladám Vám fotku PO). Výsledok sa mi páči a keďže chcem,aby bol čo najlepší kúpila som si púder od Got2be na zväčšenie objemu vlasov.



Na nete som našla veľmi málo recenzií naň, tak Vás snáď tá moja poteší.

Takže k púdru...
Takto prezentuje výrobok spoločnosť:

Zmeň pravidlá stylingu s got2b POWDER’ful styling púdrom pre OBJEM a nafúkni ten svoj do výšin! Táto revolučná, ľahučká receptúra tvaruje každý prameň vlasov zvlášť pre  dosiahnutie maximálneho objemu od korienkov a to okamžite!
Ako ho použiť: Nanášaj na suché vlasy. Nasyp malé množstvo priamo ku korienkom vlasov. Pomasíruj prstami a tvaruj OKAMŽITE veľko OBJEMNÉ účesy.
Tipy: Ak chceš menej objemu, nasyp malé množstvo do dlaní a prášok v nich rozotri. Uvidíš ako púder zmizne, ale stále ho budeš cítiť na rukách. Potom ho už len rovnomerne votri do vlasov s dôrazom na korienky pre OKAMŽITÝ nárast objemu.


Takto ho vidím ja:

Púder je ľahkej konzistencie, niečo ako HD púder na tvár. Skúšala som ho aplikovať oboma spôsobmi, ktoré navrhuje výrobca. Pri prvej príležitosti som si nasypala púder do dlaní a rozotrela. Púder je hneď preč a vznikol z neho taký pocit na rukách, ako keď si v dlaniach rozšúchate vosk na vlasy. Pekne som si vlasy rozcuchala a vlasy fakt chytili väčší objem. No nemôžem povedať, že by to bol objem ako má princezná na obale produktu :). Proste vlasy sú nadýchanejšie. Ak si však púder aplikujete takýmto spôsobom treba ho do dlaní nasypať trošku viac. Druhý spôsob - sypanie púdru priamo na pokožku hlavy je o niečo efektnejší. Ja osobne si myslím, že púder je dobrý, nemá neviem aký extrémny výbušný účinok na hlave, ale svoj účel spĺňa. Ak plánujete prehýriť celú noc určite treba vlasy ešte prelakovať. Vo vlasoch sa určite nehrabte počas dňa/večera, ak ste  púder aplikovali sypaním ku korienkom.. Nemáte totiž šancu, lebo sú ako keby zlepené. Samozrejme to nie je vidieť, nepôsobia mastno na pohľad. Sú proste len fixované. Inak, ak sa bojíte, že by bolo púder vo vlasoch vidieť, vôbec nemusíte, púder sa stane po kontakte s pokožkou a rukami neviditeľným, keďže mení konzistenciu. Môj celkový dojem z tohto produktu je pozitívny, ale ak ho miniem určite otestujem aj púdre iných výrobcov, ako napríklad Taft.





Prikladám Vám oficiálny videonávod ako púder aplikovať. 

Aby som nezabudla kočeny, 
PRAJEM PREKRÁSNY AKČNÝ VÍKEND!!!  

A tým akčným som nemyslela upratovanie :)




7 komentárov :

  1. mne ta baba na obale skor prijde, ze jej vlasy vyfukali cez gulatu kefu. Inak ho mam doma, moc ho nepouzivam ani neviem preco, asi sa do neho pustim, nech ho aspon miniem. Btw. ked som si ho z vlasov vymyvala musela som si ich umyt az3x, zvycajne mi staci 2x. Ale inak je to fajn vec:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. NO aby som bola úprimne mne ta kráska príde tak,že je skôr vlasy upravili vo photoshope :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No super, už som nad ním tiež uvažovala, ale popravde som sa bála že to bude vyzerať ako suchý šampón, alebo ako.... detský zásyp? hehe

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to oveľa jemnejšie ako detský zásyp a ak ho máš dlhšie na ruke doslova sa roztopí. Potom je na dotyk ako vosk na vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja ho mám tiež,a používam ho keď si spomeniem:D je fajn,urobí pekný objem,len teda netreba to s ním prehnať lebo sa to nedobre vymýva z vlasov:)už sa mi stalo že som si ho na hlavu nasypala omylom viac,zachraňovala som to suchým šampónom a to bolo ešte horšie,tešila som sa celý deň ako si večer umyjem vlasy:D ale inak super vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som mala Taft, a myslím, že sú úplne rovnaké s týmto, podľa toho, ako ho opisuješ :) Mne tie zlepené vlasy vadili, pretože sa ich vkuse chytám počas dňa, keďže mi stále lezú pred oči :) Ale komu to nevadí, tak bol celkom fajn, ale je lepší asi na skôr kratšie vlasy, lebo s dlhými je život celkovo ťažší :)

    OdpovedaťOdstrániť