.post-title { text-align:center; }

pondelok 24. júna 2013

Vypeelinguj si zanesené póry vankúšikom od Ebelin

Odkedy som vysadila antikoncepciu mám obrovské problémy s vyrážkami, napriek tomu, že mám 25rokov. Upchávajú sa mi póry, zapaľujú sa mi a zostávajú mi šupinky po zahojení vyrážok. Najefektívnejšie hĺbkovo vyčistíte tvár peelingmi. Peeling je účinný na prečisťovanie pórov, aj na odstraňovanie šupiniek. Väčšina peelingov sa však môže používať maximálne 3-4x za týždeň. Moja spolubývajúca a dobrá priateľka v jednom si kúpila peelingový a masážny vankúšik, po tom, ako niečo také videla u CarlyBel55 na youtube. Našla ho v DM-ke. Bola z tejto malej pomôcky nadšená, tak som si ju kúpila aj ja. Oveľa efektívnejšie ňou viete aplikovať čistiaci gél na tvár. Používam ju ráno aj večer a som naozaj spokojná. Nehovorím, že na mojej tvári nenájdete vyrážku. Nájdete, ale cítim, že moje pleť je oveľa lepšie vyčistená, ako keď som si čistila tvár len rukami. A verím v to, že ak budem túto pomôcku dlhodobo používať, bude to mať výrazný efekt. Veď keď už investujete do čistiaceho gélu, nech je teda aplikovaný čo najefektívnejšie.


Vankúšik je silikónový, s jemnými štetinkami a na zadnej strane je malý štuplík o ktorý si môžete zaprieť prsty, takže s ním viete pohodlne pracovať.



Čistiaci vankúšik by mohli použiť aj baby, ktoré majú problémy so zarastaním chĺpkov v oblasti bikín, keďže dôvodom zarastania chĺpkov je odumretá koža, ktorá nedovoľuje chĺpkom zdravo vyrastať. Túto odumretú vrstvu kože dokonale odstránite takýmto vynkúšikom a intímnym gélom, ktorý vyrovnáva pH, tejto časti vašej pokožky. Odporúčam vyskúšať.

Cena vankúšiku sa pohybuje medzi 3-4€, už si presne nepamätám koľko presne stál.

Momo

5 komentárov :

  1. ja som si tento vankúšik nechala s Loreal Pure Zone Matte čistiaci gel a dobre vedieť, že to majú aj v DM :) a ten štuplik neslúži ako aj prísavka? na mojom ano, mám ho pricucnutý na obkladačke pri umývadle tak ho mám vždy po ruke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to isté mám už rok, ale od avonu a v modrej farbe. dobrá vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeej to vidím prvýkrát :-) vyzerá to fajn, asi sa po tom pozrem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne som dnes na tú hubku pozerala, ale používam miesto nej tú čistiacu kefku z Garnier, tak som si povedala, že netreba :P Ináč som už dlhšie uvažovala nad tým Clarisonic skin care brush-om, tak uvidím možno sa k nemu odhodlám.

    OdpovedaťOdstrániť