.post-title { text-align:center; }

streda 12. februára 2014

Ktoré blogerské príspevky nečítam

Ahojte, dnes by som rada zhrnula, ktoré články ma na blogoch nebavia. Je mi jasné, že aj na mojom blogu sa nájdu články, ktoré sú pre niektorých čitateľov nezaujímavé. Ale dnes sa podelím s Vami s mojim výberom.

Prvým pánom na holenie sú recenzie na parfémy. Tieto články automaticky zaznačujem na bloglovin-e ako prečítané. Jednoducho mi je recenzia na parfém zbytočná. Pod sladkou vôňou si každý predstaví niečo iné; kombináciu santalového dreva, vanilky, jahody a levandule si aj tak nikto nevie predstaviť; výdrž vône sa dá predpokladať v závislosti od ceny. Proste má na vône každý iný vkus, takže mi to príde ako stratený čas a premárnená kreativita, ak sa teda dá nejaká vyprodukovať pri písaní takéhoto článku. Ale to je môj názor.


Zdroj

"Kúpila som si nový sveter." Veľmi rada čítam alebo aspoň prescrolujem článoky "new in", "nákupy", etc., ale, ak je to len o jednom kúpenom kuse oblečenia, tak je to nuda. Aspoň pre mňa. Navyše, blogger je tak nešťastne nastavený, že si neviete vybrať úvodnú fotografiu článku. Nahodí Vám automaticky prvú fotku z postu a človek už ani nemá dôvod post otvárať  Jedine, že by ste z neho odpadli a chcete zistiť cenu a predajcu. V tomto je super facebook, tam ak na svojej funpage zdielate článok, viete zmeniť sprievodný obrázok na taký, aby hneď neprezrádzal všetko a čitateľ tak na link aspoň zo zvedavosti klikol. Fajn premyslené, toto mi na blogery chýba.


Zdroj
Ladybox, nailbox a potobné záležitosti. Nie je nič zlé na tom, že to funguje, príde mi to ako fajn nápad. Dokonca nevidím nič zlé ani na tom, že si to objednávajú blogerky na recenzie. Ale pre Boha, keď vidím, že je na aktuálny box už stopäťdesiat recenzií, tak nebudem písať ďalšiu. Áno viac názorov, lepší prehľad, ale po tridsiatom názore už ma ostatné nezaujímajú. To je proste tak.
Zdroj

Milé čitateľky, blogerky, bola by som rada, ak by ste sa do komentárov vyjadrili, či súhlasíte so mnou, alebo nie. A veľmi rada by som privítala konštruktívnu kritiku aj na moju adresu. Vyjadrite sa, ktoré články máte na mojom blogu rady a ktoré naopak nie. Budem len rada :).

Prajem pekný deň. 
Peace.

MOMO

4 komentáre :

  1. suhlasim parfemy mi samotne nič nehovoria.. a o tom ked otvorim nejaky zaujimavy članok a pod fotkou vidim že čítať dalej vôbec sami to nechce otvarať (akokedy) tak to radšej vipnem:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ladybox a podobné články tiež nečítam a to isté aj recenzia na perfémy:)

    Kitti. , http://thestyletale.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Súhlasím s parfémami, ani si neviem predstaviť ako by som sama napísala recenziu. Že "táto vôňa je super, cítim tam citrus, ale mojej kamoške strašne smrdí, takže je to individuálne" :D Fakt to nemá žiadnu výpovednú hodnotu.
    Mňa inak nebavia ani nie, že Ladyboxy a podobne - skôr tie sponozorované recenzie - ako teraz som mohla krásne vidieť, ktoré všetky blogerky sú sponzorované DMkom a ako mi idú rozprávať o sprchovom gély Alverde. Ako ja tým nechcem hejtovať alebo čo, ale aj na taký sprchový gél je podľa mňa totálne zbytočná recenzia - pokiaľ to nie je mydlo za 5 korún alebo nesmrdí ako mokrý pes, tak ho miniem aj tak :))
    Mňa tvoje články bavia, baví ma, že píšeš aj zo života, mňa také články bavia vždy najviac - potrebujem o tej autorke vedieť čo je zač inak ma blog nebaví.
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám to tak nějak podobně. O parfému si maximálně přečtu v tu chvíli kdy o něm přemýšlím, ale jinak ne :)

    OdpovedaťOdstrániť