.post-title { text-align:center; }

štvrtok 20. decembra 2012

E.l.f. objednávka review+recenzia

Ahojky,
ako som Vám spomínala, hneď ako prišli do e.l.f.-u novinky, objednala som si tri kúsky. O ich novinkách som  písala tuBalíček mi včera prišiel. Samozrejme zas pedantne zabalený, do obálky s penovou vypchávkou okolo tovaru.  Nedočkavo som trhala :).

Objednávala som si :

Takže pusťme sa do recenzie:

Essential aplikátor na líčenie záhybov

Podobný aplikátor už od elf mám a to aplikátor z rady essential - Precision. Tento je o trošku menší. Objednala som si ho na nanášanie tieňov do vonkajšieho kútiku oka, ale určite ho budem vedieť využiť aj na nanášanie rozjasňovača pod obočie. Kvalita je rovnaká ako u všetkých aplikátorov tejto rady. Ja som s nimi fakt spokojná. Za cenu 1,79€ sa naozaj oplatí a môžete si ho zakúpiť tu.


Studio aplikátor zúžený, malý

Tento aplikátor som si objednala so zámerom používať ho na rozjasňovač na tvár a kontúrovanie tváre. Mne veľa kontúrovanie tváre veľmi nejde, keďže mám dosť oblú tvár bez ostrých čŕt, ale keďže mám široký nos zvyknem si kotúrovať ten, aby pôsobil užšie. Štetinky aplikátora sú husté a pevne osadené, takže sa s ním dobre pracuje. Na stránke elfu píšu, že sa môže používať aj na nanášanie podkladového krému, korektoru či púdru. Na nanášanie púdru a korektoru mám iné aplikátory, ale na nanesenie podkladového krému ho možno vyskúšam. Cena je 4,49€ a zakúpite ho tu.
Porovnanie veľkosti so Studio aplikátorom na tvár - e.l.f. .
Jumbo farebná ceruzka na pery

 Tento produkt, keď som uvidela na stránke hneď som si povedala, že niektorý odtieň musím mať. Len bol problém vybrať si z tých pekných farieb. Nakoniec voľba padla na "Flirty & Girly". Musím sa priznať, že som čakala inú farbu, ale z výsledku nie som sklamaná. Oficiálna fotka zo stránky je na vrchu tohto postu. Na stránke som si nevšimla, že v náhľade farby je vidieť malé trblietky. Preto som si myslela, že farba bude matnejšia, ale bola to koniec koncov moja vina. Nevadí. Farba sa mi páči aj tak! Ja krásna ružová, ako vidíte na fotke s trblietkami. Určite bude super na nejakú párty. Konzistencia je ako sen, ako balzam na pery. Skvelá pigmentácia a farba sa nerozteká. Mňa veľmi, ale veľmi prekvapila vôňa produktu. Prirovnala by som ju k ružovým detským orbitkám a je fakt intenzívna. Tak isto ako vonia aj chutí :). Ceruzka obsahuje výťažky zo sójových klíčkov, zložky jojoby a vitamín E. Je vysúvacia a po úplnom vysunutí má asi 3,5-4cm, teda 3gramy. Elf ponúka 8odtieňov. Cena je 3€ a zakúpite ju tu.


Ako sa Vám baby páčila recenzia? Vyskúšate tieto elf produkty aj vy?


3 komentáre :

  1. štetce vyzeraju dobre... hlavne ten čierny

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa paci ceruzka, super farba

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som tie odtiene gúglila už dávno, takže mňa by odtieň neprekvapil, ale si ma potešila, že je mastný a voňavý, ja totižto také môžem :o) tak sa teším, keď budem objednávať.

    OdpovedaťOdstrániť