.post-title { text-align:center; }

utorok 25. septembra 2012

Podklady pod očné tiene E.L.F.

          Podklady pod očné tiene som nepoznala vôbec, až pred tromi rokmi som zistila, že niečo také existuje. Na jednej líčiacej akcii značky GOSH, vo FANN parfumérii. Dlho som sa chystala ich podklad kúpiť, no pripadal mi dosť drahý, tak som to stále odkladala. Až prišila na slovenský trh e.l.f. kozmetika, ktorá podklad pod očné tiene tiež ponúkala a to za neskutočných 1,73€. Smiešna cena v porovnaní s kvalitou. Hneď som si objednala odtieň Neutral - vtedy mali ešte len ten v ponuke. 
Odvtedy sa tohto podkladu pod tiene neviem zriecť a znova a znova si ho objednávam, napriek tomu, že sa jeho cena trošilinku zvýšila (1,99€). Že zvýšila : D. Naďalej by som si  ho objednávala, aj keby stál 3€. Hneď vám napíšem prečo. Je ľahký, jemný a  príjemne krémový. Presne ako predajca sľubuje, podklad rýchlo zaschne, vyplní malilinké vrásky a zabezpečí 100%ne nepoškodené tiene celý deň. Tiene sa nezbiehajú do záhybov, nerozmazávajú sa, nezmiešavajú sa. Podklad si nanášam i keď si tiene neaplikujem. Perfektne farebne zjednocuje viečko a vďaka podkladu sa mi ani špirála, ani linka neotláčajú. A toto funguje či v lete, či v zime. Proste super vecička.
Elf ponúka 4 odtiene: Neutral, Champagne, Pearl a Golden.
Ja mám okrem Neutral odtieň Champagne a Pearl. Champagne je farba, ktorá je niečo medzi staroružovou a kapučínovou s malilinkými trblietkami, a Pearl je klasický odtieň perlovej farby taktiež s trbliekami. Tieto dva odtiene používam, ak idem líčiť napríklad večerné líčenie. Čo sa týka odtieňu Champagne obal produktu nesúhlasí 100% so skutočnou farbou, keďže tuba je nepriehľadná, takže má inú farbu ako obsah. Ten však môžete vidieť na fotečkách :).






http://www.elfkozmetika.sk/Product.aspx?ID=10

Tak čo kočeny, máte s týmto podkladom skúsenosti aj vy? Ak áno ste spokojné?

3 komentáre :

  1. Mám ho aj ja, Neutral, jeden používam a 2 ďalšie mám odložené do zásoby :D ale je vynikajúci

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež mám len ten neutral, ale rozmýšlam aj nad jedným s trblietkami, bo niekedy mám pocit, že by niektoré matné tiene vyzerali krajšie na trblietavom podklade.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite to mení na efekte tieňu, treba vyskúšať :)

      Odstrániť