.post-title { text-align:center; }

utorok 11. septembra 2012

Moje halfhandmade zošity

Radi by ste darovali niečo originálne a nemáte najväčšiu zručnosť ani žiadne extra nápady? Darujte halfhandmade zošit. Aby som vysvetlila názov halfhandmade...nie je to čisto vlastnoručne vyrobená vecička, ale predsa to nie je kúpené v obchode. Postup je úplne jednoduchý:

1. Nafoť nejaké pekné fotečky, poprípade, ak chceš darovať zošit, napríklad kamarátke, vyber nejakú peknú/vtipnú z tých spoločných.
2. V hociktorom schopnejšom papiernictve si daj tieto fotky zalaminovať. Budú tvoriť tvrdý obal zošita.
3. Zvoľ počet listov a všetko to daj zviazať do hrebeňovej väzby :).

Vznikne ti pekný zošit, ktorý bude originálny, jedinečný a hlavne osobný :).

Ja som si spravila takéto dva. Fotky som fotila už dávnejšie a bola škoda ich nechať len tak odpočívať na USB kľúči. Stránky som do nich dala zviazať čisté bez linajok. Teraz do zošitov kreslí moja malá sestra :).

Taký nápad pre mamičky:

Založte svojmu krpcovi každý rok nový zošit s jeho aktuálnou fotkou na obale. Poprípade v nejakom programe doložte na fotku rok založenia, či vek dieťatka. Tak budete vidieť aj ako rástlo vaše dieťatko, aj to ako sa jeho umelecké zručnosti vyvíjali podľa jeho veku. Bude to pekná zbierka aj fotiek, aj jeho kresieb v pevnom obale, takže Vám jeho výtvory zostanú na pamiatku bez poškodenia.









2 komentáre :